Burberry strikt FKA Twigs en Kendall Jenner als gezichten van de nieuwe ‘Olympia’-tas
© Courtesy of Burberry / Inez and Vinoodh

Burberry strikt FKA Twigs en Kendall Jenner als gezichten van de nieuwe ‘Olympia’-tas

Leestijd: 1 min

Burberry heeft zangeres FKA Twigs, model Kendall Jenner en DJ Shygirl gerekruteerd als gezichten van de nieuwe Olympia-tas.

Het trio is te zien in een reeks cleane campagnebeelden van de hand van het Nederlandse fotografenduo Inez & Vinoodh. Ze poseren in klassieke beige ensembles (kenmerkend Burberry), waardoor de lichtblauwe en zwarte kleur van de tas extra goed uitkomt. Jenner werkte al verschillende keren samen met het Britse modehuis, voor zangeres FKA Twigs en DJ Shygirl is het de eerste keer.

Olympia-tas van Burberry

Creatief directeur Riccardo Tisci: “Ik wou dé perfecte tas creëeren, praktisch maar tegelijkertijd ook vrouwelijk. Daarom koos ik voor de campagne 3 vrouwen uit die dat gevoel elk op hun manier representeren. FKA Twigs, Kendall en Shygirl zijn allemaal anders, maar ze zijn alledrie ongelooflijk getalenteerd en ambitieus. Ze doen hun eigen ding en gaan er steeds voor, zonder hun eigenheid daarbij te verliezen.”

Lees ook: Belg fotografeert voor Burberry.

De gebogen schoudertas in soepel leder is gemaakt in Italië en is beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. De Olympia-tas is nu te koop op de website van Burberry en in de winkel in Brussel (Waterloolaan 16) .

Bekijk de campagnebeelden hieronder:

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.