Het Australische merk Bronx and Banco komt naar België
© Bronx and Banco

Het Australische merk Bronx and Banco komt naar België

Leestijd: 1 min

Het merk Bronx and Banco komt helemaal uit Australië overgevlogen naar ons Belgenlandje. Weer een zoveelste kledingmerk, zeg je? Integendeel! Bronx and Banco staat namelijk bekend om zijn high-end maar toch betaalbare feestjurken. Iets wat tot hier toe nog ontbrak in België, als je het ons vraagt.

Bronx and Banco is het geesteskind van de Russische Natalie DeBanco. Met een moeder die haar als inkoper meenam van showroom tot showroom, kreeg Natalie mode met de paplepel ingegoten. Toen ze op zestienjarige leeftijd naar Australië verhuisde, nam haar carrière in de modesector dan ook een vliegende start.

Na werkervaring te hebben opgedaan bij grote modehuizen, in de PR en in de stylingsector, besloot Natalie modeontwerp bij te studeren. In 2009 was haar eigen merk een feit en anno 2017 verovert Bronx and Banco de wereld en dus ook België.

Natalie creëert jurken voor vrouwen die willen stralen op speciale gelegenheden. De Bronx and Banco jurken zijn geen klassieke cocktailjurken. Ze zijn tegelijkertijd gesofisticeerd en speels, maar bovenal uiterst vrouwelijk.

“Mijn missie is om elke vrouw zich mooi te doen voelen. Het geeft zoveel voldoening om een vrouw een van mijn jurken te zien aantrekken en vervolgens haar stralende gezicht te zien”, aldus Natalie.

Ontdek hier alvast onze favorieten uit de nieuwe herfst/winter collectie…

In België is Bronx and Banco onder andere te vinden bij Cosi Cosi in Antwerpen, Histoires de Femmes in Mechelen, Bleu C’est Gris in Gent en 1995 By Vero in Schilde. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Bronx and Banco, Cocktailjurken, Feestjurken, Natalie DeBanco.