Crush of the day: De book tote bag van Dior
© Morgan O'Donovan

Crush of the day: De book tote bag van Dior

Leestijd: 1 min

Volgens het bekende modehuis Dior mag er deze zomer één stuk zeker niet in je kleerkast ontbreken. Maak kennis met de XL book tote bag van Dior en word net zoals ons op slag verliefd op dit handige item.

In onze wildste dromen zouden we graag de volledige Lente/Zomer 2018 collectie van Christian Dior in één klik importeren naar onze kleerkast, maar als we dan toch één favoriet moeten kiezen, gaan we voor de originele en extra grote book tote bag om deze zomer al onze favoriete spullen in op te bergen.

De Dior XL book tote bag is een ruime tas gemaakt uit jacquard stof. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende prints en elk exemplaar heeft een groot Christian Dior opschrift. Binnenin bevat hij voldoende plaats om al jouw spullen op te bergen én hij is geschikt voor dagelijks gebruik. In de zomer is deze tas ook perfect te gebruiken als strandtas.

De book tote bag is verkrijgbaar in de verschillende boetieks van Dior en kosten 1.350 euro per stuk. De tas zal, in een nieuwe uitvoering, ook worden opgenomen in de Herfst/Winter collectie van 2018.

Dior book tote bag, € 1.350. Meer informatie en verkooplocaties vind je via de website van Dior

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Book tote bag, Dior, Handtas, Tas, Tote bag.