Athleisure trend: met deze 4 merken ben je helemaal mee!
©

Athleisure trend: met deze 4 merken ben je helemaal mee!

Leestijd: 1 min

Al van athleisure gehoord? Deze trend, die komt overwaaien uit Amerika, combineert sportkledij in een alledaagse outfit. Zo ga je na de yogales rechtstreeks naar het werk en van het werk naar een lunch met vriendinnen zonder ook maar één keer van outfit te wisselen. De truc is om je sportieve outfit op te kleden met enkele 'stadse' accessoires zoals een stijlvolle handtas, een subtiel juweel of een elegante jas. Verschillende Hollywoodsterren zijn al helemaal mee met de trend en met behulp van de volgende 4 sportmerken wij ook!

Nunu Activewear

Nunu ActivewearGigi en Kendall in Nunu Activewear
Nunu Activewear is een high-end sportmerk van Belgische bodem. De collectie biedt vrouwelijke en stijlvolle sport- en yogakledij met een urban touch. Topmodellen Gigi Hadid en Kendall Jenner zijn alvast fan!
www.nunuactivewear.com

Peak Performance Redefined

Peak Performance Redefined
Het Zweedse merk Peak Performance ken je misschien vooral om zijn skikledij, maar sinds enkele jaren kun je er ook terecht voor outdoor-, golf- en loopkledij. Dit najaar introduceert het merk zijn Peak Performance Redefined collectie met stijlvolle, sportieve en kwaliteitsvolle kledij die je moeiteloos op een alledaagse dag kunt dragen.
www.peakperformance.be

42|54

42/54
Belgische atletes Olivia Borlée en Élodie Ouedraogo brachten hun passies voor sport en mode samen in een eigen label. De naam 42|54 verwijst naar hun nationale record op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Het label is speciaal gecreëerd voor vrouwen die een carrière, een familie, een sociaal leven en een gezonde levensstijl proberen te combineren. De elegante stuks zullen je motiveren zowel in de gym als op het werk!
www.4254sport.com

Mango sport

Mango sportMango sport
De sportcollectie van Mango is helemaal mee met de athleisure trend. De sobere, elegante en comfortabele stuks zijn ideaal voor een rondje in het park of een pilatesles en je combineert ze zo in een dagelijkse outfit.
www.mango.com

Openingsbeeld: 42|54

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: 42|54, Athleisure, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Mango sport, Nunu Activewear, Peak Performance.