Adios luiertas, hello mommy bag!
©

Adios luiertas, hello mommy bag!

Leestijd: 1 min

Als designers mama worden volgt er vaak een collectie kinderkleding, -meubels, -juweeltjes... Bij tassenontwerpers is dat niet anders: zowel Annelies Timmermans als Clio Goldbrenner vonden een oplossing voor schreeuwlelijke luiertassen en ontwierpen een Mommy Bag die achteraf terug als normale tas door het leven kan. Oef.

Tassenontwerpster Annelies Timmermans werd onlangs voor het eerst mama en bedacht daarom mommy bag ‘Rosa’. De leren tas werd efficiënt ingedeeld zodat je er al je babyspulletjes in kwijt kan. Is je mini-me baby af, wordt de tas weer helemaal van jou alleen. Met de gespen kan je de handtas vastmaken aan de kinderwagen. Het bijhorende verzorgingskussentje is in dezelfde afwasbare stof als de voering. De tas kost 475 euro en komt standaard in Cactus kaki, Cognac, Black en Dark Blue maar je kan ze ook in een andere kleur bestellen in de Antwerpse flagshipstore, via info@anneliestimmermans.com of +32 (0)3 336 31 18.

ANNELIES TIMMERMANS_ROSA_MOMMYBAG_COGNAC_03_€475 ANNELIES TIMMERMANS_ROSA_MOMMYBAG_COGNAC_02_€475

Midden augustus wordt ook de Mommy Bag van Clio Goldbrenner opnieuw gelanceerd in twee nieuwe kleuren, inkt (donkerblauw) en het nieuwe zwart voor  € 595. En: je kan nu ook de naam van je baby aan de buitenzijde laten graveren. Ook deze Mommy Bag kan gedragen worden als een gewone handtas dankzij de comfortabele afneembare schouderband. Ze is voorzien van verschillende zakjes, een verzorgingsmatje, een uitneembare binnentas voor reserve-kledij en een afsluitbare, isothermische pochette voor het eten. In de twee afsluitbare zakjes aan de buitenkant kan je ook spullen voor jezelf meenemen terwijl ze gescheiden blijven van de babyspulletjes. Is de baby groot, dan haal je de voering eruit en wordt de Mommy Bag een handige (weekend)tas.

navy 2 storm gold

 

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Annelies Timmermans, Handtas, Luiertas, Mommy Bag, Rosa.