Afspraak om 21 uur voor de Etam Live Show 2018
© Etam

Afspraak om 21 uur voor de Etam Live Show 2018

Leestijd: 1 min

Gisteren gaf Dior het startschot van de modeweek in Parijs, vanavond is het de beurt aan Etam. Om 21h start de elfde Live Show van het Franse lingeriehuis in de prachtige Ecole des Beaux-Arts, Parijs.

Wie zal de modeshow openen, wil je vast weten? De kans is groot dat het Constance Jablonski (Etam-gezicht en ook covermodel van Marie Claire augustus) of Joan Smalls (evenwel campagnemodel) zal zijn.

Op welke deuntjes zij heupwiegend zullen defileren, is ook al bekend. Vijf sterke vrouwelijke artiesten Jain, Jorja Smith, IAMDDB, Zara Larsson en Cardi B zullen de modellen live bijstaan.

After the party is the afterparty: na de show zijn de genodigden uitgenodigd om een themafeest op de binnenplaats van Beaux-Arts, waar de artiesten nogmaals optreden en waar er foodtrucks en drankjes voorzien zijn.

Onze modejournaliste ter plaatse brengt verslag uit. Hou onze socials in de gaten! 

Lees ook: 6 beautytrends die ons zijn bijgebleven van New York Fashion Week. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Etam, Fashion week, Lingerie, Modeshow, Parijs.