Ace&Tate opent nieuwe flagshipstore in Gent
© Instagram @aceandtate

Ace&Tate opent nieuwe flagshipstore in Gent

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De stad Gent heeft er een nieuwe aanwinst bij. Het Nederlandse brillenmerk Ace&Tate opende er namelijk net een tweede Belgische vestiging.  Goed nieuws voor al wie houdt van hippe, betaalbare brillen.

Het Nederlandse label Ace&Tate ziet het groots. Slechts een halfjaar na de opening van hun winkel in Antwerpen, openen ze een tweede vestiging in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent. Het concept van Ace&Tate ontstond in 2013 uit onvrede met de huidige brillenmarkt. Ze vonden het aanbod te beperkt en meestal erg duur, wat het voor klanten moeilijk maakt om hippe brillen te vinden en weinig speelruimte geeft voor meerdere aankopen om zo nu en dan eens van bril te kunnen wisselen.

Dus dacht het Nederlandse merk: wij gaan dat anders doen. En ze houden woord. Zo produceren ze al hun monturen zelf in Amsterdam, waardoor de prijs laag blijft. Voor een bril betaal je gemiddeld 98 euro, ongeacht de sterkte van je lenzen. Ook de keuze aan monturen en kleuren is ruim. Nieuwe collecties worden met regelmaat van de klok gelanceerd. Begin juni verschijnen er bijvoorbeeld enkele nieuwe zonnebrillen.

De nieuwe winkel in Gent is ruim en overzichtelijk. De ruimte is ingericht door designstudio Weiss-Heiten en werd opgefrist met enkele leuke artworks van Jan van der Veken, de kunstenaar die vorig jaar nog de cultuurprijs van de stad Gent in ontvangst mocht nemen.

Ace&Tate Gent is zonder twijfel the place to be voor alle hippe brildragers en al wie op zoek is naar een leuke zonnebril voor een schappelijke prijs. Je kan in de winkel ook terecht voor een gratis oogtest (enkel op afspraak) en voor advies. De brillen van Ace&Tate zijn ook online verkrijgbaar.

Ace&Tate Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 15, 9000 Gent, www.aceandtate.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Ace & Tate, Bril, Gent, Hotspot, Zonnebril.