7 x juwelen voor de feestdagen
© Tikli Jewelry

7 x juwelen voor de feestdagen

Leestijd: 1 min

"Diamonds are a girl's best friend", zo zong Marilyn Monroe in 1953. En geef toe, welke vrouw voelt zich nu niet aangetrokken tot alles wat fonkelt? Wij houden van juwelen omdat ze onze persoonlijkheid weerspiegelen en kiezen onze accessoires naar gelang onze stemming. Maar meer nog dan een accessoire is een juweel vaak ook een symbool van liefde, vriendschap of religie of heeft het een grote emotionele waarde als familie-erfstuk. 

Welke betekenis een juweel al dan niet voor je heeft, het blijft in de eerste plaats een accessoire dat je vrouwelijkheid accentueert. Wij maakten een selectie van enkele feestelijke exemplaren om cadeau te geven of te krijgen of om je outfit voor de feestdagen dat tikkeltje extra te geven.

Oorbellen in verguld koper van Tikli Jewelry, € 140.

/

Rosé gouden armband met blauwe saffieren uit de Tango collectie van Pomellato, prijs op aanvraag. In België o.a. te koop bij juwelier Orye-Stevenaert in Hasselt en juwelier Gilson in Antwerpen, Brugge, Brussel en Knokke.

/

Zilveren ring met onyx van Lore Van Keer, € 240.

Zilveren ring met onyx van Lore Van Keer, € 240.

/

Witgouden halsketting met diamanten van Tiffany & Co, € 2750.

/

Gouden oorbellen van Wouters & Hendrix, € 180.

/

Witgouden oorbel met earcuff en diamanten van Messika, € 5970.

/

Halsketting in verguld zilver met quartzite steen van Studio Collect, € 140.

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Cadeau, Feestdagen, Juwelen, Lore Van Keer, Messika, Pomellato, Studio Collect, Tiffany & Co, Tikli Jewelry, Wouters & Hendrix.