5 inspirerende looks voor dit najaar
©

5 inspirerende looks voor dit najaar

Leestijd: 1 min

Sensueel, hypervrouwelijk, elegant en inspirerend. Net als @Limaswardrobe wil de nieuwe KOCCA-collectie ons deze winter onderdompelen in de glamoureuze sfeer en materialen uit de seventies.

Omdat ze al sinds haar twaalfde als model en blogger in de mode-industrie werkt, weet @Limaswardrobe als geen ander hoe ze stukken kan vinden die aan de top zullen staan in de collecties van volgend jaar. Deze Belgische jongedame onderhoudt haar blog met artikels en haar Instragram account met elegante foto’s. In totaal telt ze nu al meer dan 280.000 volgers! Vijf verschillende ‘made in Kocca‘ looks presenteren die alle wintertrends combineren? Voor haar is dat kinderspel. Vindt Kocca ook terug op Instagram: @Koccaofficial.

I/ Wat zullen we daar vinden?

Zoals elke nieuwe trendy prêt-à-portercollectie zal ook de collectie van Kocca niet aan de absolute musts van het seizoen ontsnappen. We vinden elegante en tijdloze stukken, maar ook seventies glamour in combinatie met dierenprints, lurex of de het karaktervolle vinyl, een materiaal waar de trendy eighties jeugd dol op was.

In kleur

Het kleurenpalet varieert van donkere tinten zoals jagersgroen, paars, robijnrood, tabaksbruin en mosterdgeel tot fellere tinten zoals oker, naaktroze, zachtroze of roomwit.

Planken met drukwerk

Ook hier worden geometrische, jacquard- of ruitjesprints met retro-smaak afgebeeld op warme materialen of verleidelijke kleedjes. De pied-de-poule wordt versierd met lurex draden om de vrouwelijkheid in de kijker te zetten voor een chique en verfijnde look.

II/ De looks

  • Look 1

We zijn verliefd op deze mooie en hyper sensuele vinyl rok, waarvan de robijnrode kleur subliem wordt versterkt door de lichte toon van de trui met hoge hals. Voeg daar nog een riem aan toe die recht uit een Kate Bush clip van de jaren 80 werd getransporteerd en je hebt onze favoriete look!

  • Look 2

ellekocca

De sterkste punt van deze look is duidelijk de lange witte trenchcoat, die perfect contrasteert met de midirok in camel kleur.

  • Look 3

ellekocca

Een onwaarschijnlijk, maar zeer succesvol huwelijk van geometrische en dierlijke patronen. Ook hier spelen we met de combinatie van verschillende materialen om een wilde touch te geven aan de fijne transparantie.

  • Look 4

“Welkom (terug) in de jaren tachtig”! Vinyl robijn forever, maar dat wordt hier op een verstandige en casual chique manier geassocieerd met een luipaardprint trui, een grote zwarte tas en een wollen jas met riem. Perfect met witte sneakers!

  • Look 5

Ja, we durven de gouden trainingsbroek combineren met een asymmetrische top met zebraprint. Een outfit om te versieren met een hoed met afstekende randen en een grote zwarte tas om de licht hangende kant van de broek te verstoppen.

Kocca op Instagram: @Koccaofficial.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Kocca.
www.kocca.it

Commercieel team De artikels van >

Tags: Kocca.