3 x nieuw en Belgisch voor hem en kindlief
©

3 x nieuw en Belgisch voor hem en kindlief

Leestijd: 1 min

Omdat we écht niet alleen voor onszelf shoppen: 3 nieuwe Belgische mannen- en kindermerken.

STEFF: de perfecte broek

STEFF

Drie tijdloze fittings in verschillende kleurtjes, de eerste collectie van STEFF houdt het basic. De broeken hebben een uitstekende pasvorm en krijgen unieke designaccenten zoals een speciale binnenvoering. (Je krijgt ook bij elke aankoop een mooie linnenzak in diezelfde print.) Het merk richt zich op “de nieuwe gentleman” die bewust leeft, nuchter is en houdt van zijn vrienden, avontuur en kwaliteit. Alles wordt ontworpen in België en geproduceerd in Portugal.

Monsieur Pochette: de dandy pochette

monsieur pochette

Monsieur Pochette wil pochettes opnieuw hip maken bij het jonge volk. De pochettes uit zijde, katoen of denim worden met de hand gemaakt in België.

Howlin’: nu ook voor kinderen

howlin' kids

Vanaf nu kan je je eigen trui en die van je partner matchen met die van je zoon of dochter. Het Belgische label van kwaliteitsvol breiwerk komt nu ook met een kindercollectie met truien en sjaals. Daarmee wil oprichters Jan en Patrick Olyslager ode brengen aan Morrison, het knitwearlabel van hun ouders dat elk seizoen ook een kindercollectie uitbracht. De wollen truien worden in Schotland en Ierland geproduceerd, de katoenen sweaters in ons land.

Copyright openingsbeeld: STEFF.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Belgische mode, Howlin', Monsieur pochette, STEFF.