20 x de leukste zonnebrillen voor een zonnige lente
© MCB

20 x de leukste zonnebrillen voor een zonnige lente

Leestijd: 1 min

De lente is in het land en nu het dankzij het zomeruur terug langer licht is, kan je favoriete zonnebril dus weer je neus op. Of nog beter: je koopt een nieuw exemplaar. Marie Claire selecteert 20 stijlvolle zonnebrillen.

Een snelle blik op de SS22-shows leert ons dat op vlak van zonnebrillen eigenlijk alles kan als het van modeontwerpers afhangt. Bij heel wat merken zoals Burberry, Gucci, Balenciaga, Marine Serre en Sportmax zagen we sportieve modellen op de catwalk. Voor Bottega Veneta bedacht designer Daniel Lee een aantal futuristische exemplaren, en Giambattista Valli had veel cat-eyes in de collectie zitten. Het devies bij Saint Laurent en Celine blijft klassiek all black en Fendi presenteerde dan weer Y2K-modellen zonder randen. Bij Coperni spotten we tenslotte kleurrijke zonnebrillen met vierkante en ronde frames.

Lees ook: Deze sneakers dragen wij dit najaar.

Kortom, je hoeft je – zoals altijd – niets van trends aan te trekken. Kies voor een montuur dat past bij jouw persoonlijkheid en gezicht en ga de lente stralend tegemoet. Hieronder vind je een fijne selectie aan zonnebrillen van Belgische en internationale merken. In alle prijscategorieën. Geniet van de zon!

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Shopping, Zonnebrillen.