18 vazen om de lente in huis te brengen
© Pexel

18 vazen om de lente in huis te brengen

Door Valérie-Sophie Briers
Leestijd: 1 min

Terwijl de lente officieel haar intrede heeft gedaan, heeft het weer ons de afgelopen weken iets anders willen doen geloven. Ondanks dat, zijn de bloemen al beginnen bloeien, wat ons aanspoort om ons interieur op te fleuren. Het is dus hoog tijd om een nieuwe vaas in huis te halen. Om de grijze lucht buiten te vergeten, hebben we een lijst samengesteld met de achttien meest kleurrijke vazen.

/

Glazen vazen

Wie niet zo van keramiek houdt, kan opteren voor een glazen variant. Deze ogen ook nog eens extra fris, wat perfect past bij de luchtige sfeer die de lente met zich meebrengt. Bovendien biedt glas een andere dimensie aan je interieur. Een glazen vaas met een heldere, transparante uitstraling vangt het natuurlijke licht prachtig op, waardoor de kleuren van je bloemen nog meer tot hun recht komen. Maar dat is nog niet alles; glazen vazen zijn vaak veelzijdig en passen gemakkelijk bij verschillende interieurstijlen, waardoor ze een tijdloze toevoeging vormen aan elke ruimte.

/

Keramisch

Voor liefhebbers van de warme en aardse uitstraling van keramiek, is er een ruime keuze aan vazen die jouw stijl perfect aanvullen. Bovendien biedt dit scala aan mogelijkheden voor ieder wat wils. Van rustieke terracotta tot elegant gepolijst porselein, elke smaak en elk interieur kan een passende keramische vaas vinden.

/

Stainless steel

Naast keramiek en glas zijn er ook vazen van roestvrij staal beschikbaar, vaak voorzien van een prachtige kleurlaag die extra charme toevoegt aan je interieur. Overigens bieden deze stalen vazen een eigentijdse uitstraling die perfect past bij moderne interieurs. Hieronder presenteren we er drie, waaronder één van Belgische makelij.

Lees ook: Zesty & spicy: de tweede collab tussen H&M Home en Pantone

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Kleurrijk, Spring, Vazen.