12 items om je terras te pimpen
© De Bijenkorf

12 items om je terras te pimpen

Leestijd: 1 min

Warme zomerdagen vragen om zwoele afsluiters. Hoog tijd om je terras - letterlijk terug van onder het stof te halen. Op zoek naar enkele knusse accessoires om de sfeer optimaal te maken? Wij zochten enkele onmisbare items voor je uit.

P.S. Geen terras, maar wel zin in een drankje in de zon? Strijk neer op een van de hipste terrassen van Gent of Brussel.

Do’s & don’ts

 

  • De “golden hour” gloed de hele avond lang op je snoet? Verlichting is een sfeermaker. Vermijd felle spots, creëer een flatterende avond glow door subtiele tafellampen en kaarsen. Een lampenslinger bijvoorbeeld leent zich daar uitstekend toe (zie galerij!).

Pint Embed Link

  • Kies voor duurzame materialen die tegen een slag en een stoot kunnen. Witte zijden kussenslopen voor een tuinmeubel? Niet zo’n goed idee.

Pint Embed Link

  • Vermijd de situatie waarin je gezelschap gezellig buiten zit, terwijl jij binnen in de keuken aan het zwoegen bent. Oplossingen legio. Het hoeft geen exuberante buitenkeuken te zijn, maar wat dacht je van een mini-barbecue?

Pint Embed Link

Inspiratie te over:

 

De Bijenkorf heeft alles in huis om van jouw terras een knusse spot te maken. Meer op debijenkorf.be.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Deco, Lifestyle, Terras.