Maak kennis met WNDR WOMAN Judith Van Herck van Judith Lingerie
© Judith Lingerie

Maak kennis met WNDR WOMAN Judith Van Herck van Judith Lingerie

Leestijd: 1 min

Op zondag 11 maart is het zover. Dan organiseert Marie Claire namelijk de tweede editie van haar WNDR WOMAN event. In de foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen worden die dag Belgische merken, en vooral de sterke vrouwen achter die merken, in de spotlights gezet. Op marieclaire.be nemen we alvast even de tijd om de wonder women die aanwezig zullen zijn voor te stellen. Maak kennis met Judith Van Herck van Judith Lingerie.

Judith is al sinds haar tienerjaren gefascineerd door lingerie. Na haar studie theaterkostuum aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en een eerste werkervaring bij theatergezelschappen en productiehuizen, besloot ze dan ook om van haar passie haar beroep te maken en richtte ze in 2013 haar eigen lingeriemerk, Judith Lingerie, op.

In haar lingerie combineert Judith steevast kwaliteit en vakmanschap met vrouwelijke en stijlvolle designs. Verder hecht Judith ook veel belang aan materiaalkeuze en gaat ze steeds uiterst zorgvuldig te werk want ze draagt perfect afgewerkte details en draagcomfort hoog in het vaandel. Bovendien is Judith Lingerie op en top Belgisch want de creaties worden zowel ontworpen als geproduceerd in België.

Inspiratie voor haar designs vindt Judith zowel in de stad als in de natuur, een museum of een boek. Ze is gevoelig voor vormen en patronen en met haar geoefend oog ziet ze meteen waarom er bijvoorbeeld aan een gebouw of een designmeubel iets niet klopt. Dat talent past ze uiteraard ook toe op haar lingerie. Het resultaat is altijd een unieke creatie met een perfect fit voor elke vrouw.

Wil je Judith graag wat beter leren kennen? Kom dan zeker op 11 maart langs op ons WNDR WOMAN event in de Bourla Schouwburg in Antwerpen. Meer info vind je op de Facebookpagina. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dit is Belgisch, Judith lingerie, Judith van herck, Lingerie, WNDR WOMAN.