Luxe accessoiremerk Wehve lanceert haar najaarscollectie
©

Luxe accessoiremerk Wehve lanceert haar najaarscollectie

Leestijd: 1 min

Wanneer duurzaam, comfortabel én stijlvol in één zin worden genoemd, zijn wij een en al oor. En laat dat nu net een accurate beschrijving zijn van de nieuwe herfst- wintercollectie van het luxe accessoiremerk Wehve.

Al vijf collecties combineert oprichtster Gesine Holschuh traditioneel handwerk en een uitmuntend gevoel voor stijl in haar eigen accessoiremerk. Voor de FW16 collectie reisde ze Latijns-Amerika af, op zoek naar het allerbeste materiaal. Dat vond ze dan ook in de merinowol die door speciale scheerprocedés haar bijzondere kwaliteit behoudt. Gesine liet de wol in kleine hoeveelheden met de hand verven en vermengde ze vervolgens met zijde en linnen wat resulteerde in een kwaliteitsvol, soepel en comfortabel garen met een diepe, warme kleur.

De collectie bevat verschillende soorten accessoires, waaronder de cape, de cardigan en de sjaal. Voor de motieven haalde Gesine haar inspiratie bij de jugendstil en het kleurenpalet stelde ze samen volgens de laatste trends. Kortom: een prachtige collectie waarin we maar al te graag het gure winterweer trotseren.

Het merk is ondertussen al te vinden in winkels over de hele wereld en in België is het te koop bij Icon in Brussel, Graanmarkt 13 in Antwerpen, l’Héroïne in Brugge en Ygreque in Luik. www.wehve.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Accessoires, Duurzaamheid, FW16, Handwerk, Wehve.