Weekday opent zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen
©

Weekday opent zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Liefhebbers van Scandinavische mode opgelet, want op 18 november opent het Zweedse mode- en denimlabel Weekday zijn allereerste Belgische winkel in de Antwerpse Kammenstraat!

Weekday, dat zoals Cos en & Other Stories ook een lid is van de H&M-familie, staat vooral bekend om zijn moderne en minimalistische kledij met een sportieve touch. Managing director David Thorewik is ervan overtuigd dat de winkel “een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode”.

De winkel wordt sowieso een bezoek waard want elke Weekday heeft een unieke inrichting die de juiste balans tussen minimalistisch en uitnodigend vormt. Bovendien zul je er ook een in store zeefdruk-corner vinden waar wekelijks Zeitgeist T-shirts met een maatschappelijke boodschap bedrukt zullen worden én de winkel zal ook uitgerust zijn met een dj-booth voor de gepaste sound tijdens het shoppen.

De dag voor de opening zal Weekday uitpakken met een creatieve reclamecampagne en tal van gratis goodies uitdelen. Op vrijdag 18 november opent de winkel dan zijn deuren om 12 uur en de eerste 100 klanten ontvangen een gratis Weekday jeans. Allen daarheen, zou ik zo zeggen!

Kammenstraat 36-38, 2000 Antwerpen, www.weekday.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Antwerpen, Opening, Weekday.