Dit is de Victoria’s Secret fantasy bra 2017
© Shutterstock

Dit is de Victoria’s Secret fantasy bra 2017

Door Alexandra Goffart & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Binnen enkele weken is het opnieuw zover: de langverwachte Victoria's Secret Fashion Show. Het bekende lingeriemerk onthulde alvast de nieuwe Fantasy Bra 2017 én de gelukkige die werd uitverkoren om het ontwerp te dragen tijdens de show.

Elk jaar opnieuw kijken we reikhalzend uit naar de Victoria’s Secret Fashion Show. Gelukkig is het bijna zover. Om de fans nog meer te prikkelen, onthulde het merk reeds het ontwerp voor de meest opvallende en dure beha van de show: de Fantasy Bra.

De Fantasy Bra kreeg dit jaar de naam Champagne NightsDe waarde van het lingeriestuk wordt geschat op 2 miljoen dollar. Dit jaar kreeg Mouawad, een Libanese juwelierszaak, de eer om het met juwelen bedekte pronkstuk te ontwerpen. De beha bestaat uit delicate gouden bladeren bedekt met fonkelende gele saffieren en blauwe topazen. Om de look helemaal af te maken, werd er ook een bijpassende riem gemaakt die volledig bedekt is met dezelfde edelstenen. Er werden maar liefst 6.000 kostbare edelstenen gebruikt in deze creatie.

Elk jaar opnieuw staan modellen te trappelen om de catwalk op te mogen met het pronkstuk. Dit jaar gaat de eer naar het Braziliaanse model Lais Ribeiro, een jonge vrouw van 27 die al tien jaar lang deel uitmaakt van de grote Victoria’s Secret familie.

Het model is uiteraard trots en deelde haar emoties op haar Instagram account: “Ik heb het heel lang geheim moeten houden, maar ik ben vereerd dat ik eindelijk mag verkondigen dat ik dit jaar de Champagne Nights Fantasy Bra mag dragen! Ik ben erg gelukkig en heel erg dankbaar voor mijn Victoria’s Secret familie die me het vertrouwen heeft geschonken, en voor alle steun die ik heb gekregen van familie, vrienden en fans! HEEL ERG BEDANKT!!! Het is officieel!” (vrije vertaling, nvdr).

De Victoria’s Secret Fashion Show gaat door op 29 november in Shanghai. Wie graag wil meekijken via zijn computerscherm, houdt best de website in het oog. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Edelstenen, Fantasy Bra, Lingerie, Victoria's Secret.