Dit is dé trendkleur van 2018
© Levis

Dit is dé trendkleur van 2018

Leestijd: 1 min

Vergeet Greenery en Millenial Pink, dè trendkleur van 2018 is Heart Wood. Fabricant Levis omschrijft de kleur als 'een warme, uitnodigende, roze tint waardoor je helemaal tot rust komt en je batterijen worden opgeladen'. Yoga aan je muur, met andere woorden, en dan nog de variant die komt zonder speciale kledingvoorschriften of opwarmsessies.

Een team van kleurspecialisten van het Global Aesthetic Centre selecteerde de kleur samen met internationale designexperts en trendwatchers. Niet alleen omdat de kleur op zichzelf prachtig is om te zien, maar ook (en misschien vooral) omdat hij wonderwel combineert met andere kleuren.

Wil je ermee aan de slag, dan vind je op de website van Levis tips over mogelijke kleurcombinaties en hoe je nu eigenlijk te werk moet gaan als je een muur in twee kleuren wil verven (en dus liefst zonder blurry overgang).

Ben je benieuwd, maar durf je de sprong niet wagen? Dan is de Levis Visualizer app iets voor jou. Deze laat je immers toe om je muren virtueel te schilderen en het resultaat te delen met je vrienden en familie opdat zij alvast hun feedback kunnen geven (of je daarnaar moet luisteren, is een andere zaak).

Meer info over Heart Wood en de andere Levis trendkleuren van 2018 vind je op www.levis.info/nl.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Heart wood, Levi's, Verf.