Crush of the Day: De Tommy Jeans capsulecollectie
© Pers

Crush of the Day: De Tommy Jeans capsulecollectie

Leestijd: 1 min

De nieuwste Tommy Jeans capsulecollectie is sinds gisteren beschikbaar. De collectie, met nautische en 90's invloeden, staat helemaal in het teken van individualiteit en diversiteit. Wij zijn fan!

De nieuwe Tommy Jeans capsulecollectie ligt sinds 9 mei in de (digitale) rekken. Met de collectie viert Tommy Hilfiger naar eigen zeggen individualiteit, diversiteit en de muzikale geschiedenis van het merk. Voor de campagne van de collectie werd dan ook beroep gedaan op een unieke bende up-and-coming artiesten, zangers, modellen en influencers.

De collectie wordt gekenmerkt door nautische en 90’s invloeden. Het iconische logo neemt de vorm aan van een vlag, het typische Tommy Hilfiger kleurenpalet van marineblauw, wit en rood wordt aangevuld met felgeel en jeansitems verschijnen in een losse 90’s fit. Als kers op de taart maakt de populaire unisex Fly sneaker, die voor het eerst gelanceerd werd in 1997, ook een comeback in de collectie.

Ons favoriete stuk van de collectie? Dat is zonder twijfel de salopettejurk!

Tommy Jeans

De Tommy Jeans capsulecollectie is vanaf 9 mei beschikbaar in de Tommy Hilfiger winkels en online via www.tommy.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Capsulecollectie, Ss18, Tommy Hilfiger, Tommy jeans.