Elke zondag: Een tape-graffiti van Milo Berben
© Instagram @tape_lab

Elke zondag: Een tape-graffiti van Milo Berben

Leestijd: 1 min

Je wordt gek van die grote witte muur voor je neus. En je verbeeldt je dan dat er een strakke grafitti op staat. Dat zou écht cool zijn. Maar ja, jij kent Milo Berben nog niet en dus blijft die muur wit. Daar komt nu verandering in.

Binnenhuis graffiti

Marie Claire stelt acht weken lang een tape-graffiti voor van de jonge Limburgse kunstenaar Milo Berben. Op vraag van advocaten, ondernemers en vrienden maakte hij tot nu toe knappe muurgrote tekeningen in zwart-wit of goud.

Maar alles begon met de vraag van zijn mama. In haar gloednieuwe keuken bleef er één muur wel heel erg kaal. Dus vroeg ze aan haar zestienjarige zoon om er een graffiti op te zetten. (Hippe mama). Milo begon wat te researchen online. Op een Berlijnse website vond hij de tape-graffiti’s en was meteen verkocht. Omdat de tape in papier is, blijven de graffiti’s wel binnenskamers.

With a little help from my friend

Eerst tekent Milo een schets op papier. Dat bespreekt hij met zijn klant. Samen met zijn buurjongen zet hij dan die tekening op de muur. En daarna wordt de tape op de tekeningen geplakt. Krommingen zijn natuurlijk best moeilijk, maar daar heeft hij zijn eigen techniek voor. Ondertussen zijn de twee kompanen achttien en klaar om er helemaal voor te gaan onder de naam Tape-lab.

Nieuwsgierig naar het werk van Tape-lab? Hou dan zeker marieclaire.be in het oog want hier publiceren we elke zondag een nieuwe tape-graffiti. 

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: Binnenhuis inrichting, Graffiti, Interior design, Milo Berben, Tape-lab.