Stijlicoon Justine Kegels toont hààr Marrakesh in de nieuwe campagne van Selected Femme
© Charlotte De Lange

Stijlicoon Justine Kegels toont hààr Marrakesh in de nieuwe campagne van Selected Femme

Leestijd: 1 min

Interieurarchitecte Justine Kegels is net verhuisd naar Londen, maar ter ere van de lente-zomer 2022 vibes van Selected Femme trok ze naar de riad van haar grootouders in Marrakesh voor een campagneshoot gefotografeerd door Charlotte De Lange. Een droomreis in geuren en kleuren waar je nu meteen zélf het vliegtuig voor zou willen nemen...

/

Liefde voor Marokko

Justine Kegels: “Mijn liefde voor Marrakesh heb ik aan mijn grootouders te danken. Ik kom al sinds mijn 7de in de Medina, omdat zij daar toen een riad hadden gekocht en ik mijn grote vakanties al spelend doorbracht met de andere kindjes in de soek. Wij begrepen geen woord van elkaars taal, maar je zou versteld staan hoe je toch een volledige dag met elkaar kan doorbrengen met enkel gebarentaal als communicatiemiddel. Ondertussen verblijven mijn grootouders buiten de stad, in het rustige domein waar Riad Soumaya ligt.

Ik reis hier twee of drie keer per jaar naartoe en dat is het moment wanneer ik alles in België of Londen even vergeet. Mijn oma heeft het huis 11 jaar geleden zelf getekend en dan in samenspraak met een architect laten bouwen. Hier is mijn liefde voor architectuur ontstaan. Zij zijn zelf tien keer verhuisd en er werd evenveel verbouwd, dus dat zit echt in ons bloed. Omdat deze collectie voor lente-zomer was, leek mij dit de perfecte achtergrond en het ideale seizoen om de foto’s te maken.”

/

Selected by Justine Kegels

Justine Kegels: “Ik heb de selectie voor Selected Femme gemaakt op basis van wat ik zelf graag zou willen dragen. Die stond initieel los van de locatie waar ze geshoot zou worden. Ik kijk puur naar wat mij past. Ik post de foto’s daarna zelf, dus het moeten stuks zijn waar ik mij goed in voel. We hebben 12 outfits geshoot, sommigen in de riad en anderen in de woestijn. De locatie complimenteert perfect met de kleuren uit de collectie, die er ook uitspringen. Het zijn eenvoudige, stijlvolle stuks die je goed met basics kan combineren. Ik ben vooral fan van de broeken, ze maken die bij Selected echt zo dat ze perfect aanpassen rond je taille en je vrouwelijke vormen accentueren… En de trench vind ik ook top. Hij zit in de capsulelijn Homme for Her. Het is een mannelijke snit voor vrouwen. Wanneer ik bijvoorbeeld zelf op zoek ben naar een winterjas, ga ik zelf vaak tussen de mannencollecties kijken omdat de cuts oversized zijn, de kragen meer uitgeproken. Daar houd ik van.”

Ontdek Justine’s favoriete adressen in Marrakesh in het maartnummer van Marie Claire dat vanaf vandaag te koop is.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >