Shoptip: grote stockverkoop in design walhalla Casteelken
© Pers

Shoptip: grote stockverkoop in design walhalla Casteelken

Leestijd: 1 min

Designadepten opgelet! Je kan nog tot 20 juli in Rumbeke terecht voor een gigantische stocksale bij designmeubelzaak Casteelken. Op de stockverkoop vind je allerlei designklassiekers zoals Moroso, Vitra, Minotti en Kartel aan sterk verminderde prijzen.

Meubelzaak Casteelken is al meer dan 40 jaar een autoriteit op het vlak van niet-alledaagse designmeubelen. De zaak beschikt over de grootst collectie designstukken in België. Ze hebben maar liefst drie toonzalen die samen goed zijn voor meer dan 8 000 vierkante meter aan winkelplezier. Om plaats te maken voor nieuwe stukken, houdt Casteelken een grote stockverkoop van 1 juni tot 20 juli.

De stockverkoop vindt plaats in de drie showrooms van de meubelzaak in Rumbeke en Oostkamp. Op de buitengewone verkoop vind je allerlei designtoppers van bekende merken zoals MDF Italia, Minotti of Moroso. Tijdens de stockverkoop kan je zowel grote stukken zoals een salon kopen, maar ook kleinere accessoires zoals servies en zelfs kapstokken. Interieuradepten vinden er ongetwijfeld iets dat hun hart sneller doet slaan.

Cosy with Paul #Molteni #vincentvanduysen #casteelkenbe

Een bericht gedeeld door Casteelken (@casteelkenbe) op

De stockverkoop vindt plaats van 1 juni tot 20 juli 2018. St Petrus & Paulusstraat 2 en Koestraat 181, Rumbeke. Gaston Roelandtsstraat 1, Oostkamp. Meer informatie: Casteelken.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Casteelken, Design, Stockverkoop.