Raf Simons stopt met eigen merk
© imaxtree

Raf Simons stopt met eigen merk

Leestijd: 1 min

Na 27 jaar doekt de Belgische modeontwerper Raf Simons zijn gelijknamige label op. 

/

Simons kondigde het nieuws aan op zijn Instagram, door zijn hele grid uit te wissen, behalve een post met de aankondiging. “De Spring/Summer 2023-collectie is de afsluiting van een buitengewone 27-jarige reis en het laatste seizoen van het modemerk Raf Simons.”

“Ik mis de woorden om te delen hoe trots ik ben op alles wat we hebben bereikt”, vervolgde de post. “Ik ben dankbaar voor de ongelooflijke steun van mijn team, van mijn medewerkers, van de pers en kopers, van mijn vrienden en familie, en van onze toegewijde fans en trouwe volgers.”

Lees ook: Cadeautips 2022: dit wil onze hoofdredacteur Timon Van Mechelen voor Kerstmis

/

Ode aan de ouders

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Raf Simons Official (@rafsimons)

Bovenaan de post worden de namen ‘Alda & Jacques’ vernoemd, ofwel de namen van zijn ouders. Zijn moeder, Alda Beckers, werkte als huishoudster, en zijn vader Jacques Simons, als nachtwaker in het leger. Hij markeerde de post ook met “Memory Wear” en “1995”, de datum van zijn eerste collectie die hij presenteerde in een showroom in Milaan.

Zijn laatste collectie, Lente 2023, werd getoond in Londen. De show werd een massale rave-situatie met een lange bar die veranderde in een landingsbaan vol met honderden studenten, kunstenaars, ontwerpers en muzikanten.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Raf simons.