DECO: De nieuwe Dior Maison collectie
© Pers

DECO: De nieuwe Dior Maison collectie

Door Malvine Sevrin, bewerking Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

In juni vorig jaar onthulde het Londense House of Dior zijn allereerste Dior Maison collectie. Wij helemaal blij, want zo fleuren we niet enkel onze klerenkast op met prachtige stukken van het Franse huis, ook ons interieur mag er nu aan geloven. En van de nieuwste, net voorgestelde collectie worden we al helemaal hebberig! 

“In een huis wonen dat niet bij je stijl past, is de kleren van een andere persoon dragen”, zei Christian Dior ooit. Al sinds de opening van zijn allereerste boetiek op de Parijse Avenue Montaigne droomde de ontwerper van een plaats volledig toegewijd aan het huis. Een plaats waar hij op een persoonlijke manier zijn liefde voor decoratie en gastvrijheid in de verf zou kunnen zetten.

Een jaar gelden was het eindelijk zover: het Dior imperium werd uitgebreid met een interieurcollectie. En nu is er dus een nieuwe, die meerdere samenwerkingen met artiesten omvat. Zo werkte de ontwerper samen met glasexpert Jeremy Maxwell, beddengoedgoeroe Valérie Taittinger en Lucie de La Falaise (ja, de nicht vàn). Het resultaat? Ontdek het zelf…

marieclaire_diormaison2

Picknickmand Lucie de la Falaise voor Dior Maison

marieclaire_diormaison3

Bord Laboratoria Paravicini voor Dior Maison

marieclaire_diormaison4

Set met zes kleurrijke glazen Dior Maison

marieclaire_diormaison5

Juwelenkist Yann Debelle de Montby voor Dior Maison

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Deco, Decoratie, Dior, Juwelen, Picknick, Servies.