Drink de meest stylish koffie ever met de Nespresso x Clio Goldbrenner travel mug-houder
© Pers

Drink de meest stylish koffie ever met de Nespresso x Clio Goldbrenner travel mug-houder

Door Camille Hanot & Tine Stoop
Leestijd: 1 min

Voor hun nieuwste collab deed Nespresso beroep op de Belgische handtassen- en accessoireontwerpster Clio Goldbrenner. Het resultaat is een hippe en handige travel mug-houder met ethnische borduursels. Het Nespresso x Clio Goldbrenner accessoire is vanaf september beschikbaar in gelimiteerde oplage.

Nespresso vroeg koffieliefhebster Clio Goldbrenner een accessoire te creëren dat perfect zou passen bij hun nieuwste koffiemachine, de Essenza Mini. “Toen Nespresso me voor het eerst contacteerde, was ik heel vereerd”, aldus Clio Goldbrenner. “Nespresso slaagt er immers in van koffie iets luxueus te maken.”

Helemaal volgens het coffee on the go-principe, ontwierp Clio Goldbrenner een travel mug-houder die de werelden van beide merken met elkaar verbindt. Het leren accessoire met geborduurde schouderriem wordt gedragen als een handtas. “Aanvankelijk wilden we een uniseks accessoire ontwerpen, maar door het borduursel toe te voegen werd het automatisch super vrouwelijk.”

De travel mug-houder maakt deel uit van de Nespresso x Clio Goldbrenner cadeaubox, die verder ook de Essenza Mini, een travel mug en een selectie van vijf verschillende Nespresso koffies bevat. Deze box is vanaf begin september te koop voor €169 in de Nespresso boetieks. Er zijn slecht 350 exemplaren beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Clio Goldbrenner, Collab, Koffie, Nespresso.