Ik kwam, ik at, ik kocht: Urban piq niq pop-up!
©

Ik kwam, ik at, ik kocht: Urban piq niq pop-up!

Leestijd: 1 min

Dit weekend gaat de Urban piq niq van start: In het Antwerp eXperienceHome kan je van 2 oktober tot en met 31 januari terecht voor een combinatie van lekker eten, design en kunst. 

In de winkelruimte op het gelijkvloers vind je de creaties van 21 verschillende makers, reikend van bier tot papieren sculpturen en meubilair. Daarnaast is er ook een kantine waar je tijdens de week tapas kan degusteren en een restaurant dat ’s weekends een uitgebreider menu aanbiedt.

Op de bovenverdieping bevinden zich appartementen die door de architecten van B-bis onder handen genomen werden. Met de items die beneden te koop staan creëerden zij verschillende ruimtes die het decor zullen vormen voor verschillende workshops, private dinings en demo’s georganiseerd door chefs en foodbloggers.

Heel wat om te zien, te eten én te doen! Tijdens de duurtijd van de pop-up zullen de decors ook regelmatig wisselen, dus ook na een derde bezoek (want: tapas) gaat de Urban piq niq niet vervelen.

Meer info over de verschillende makers en de openingsuren vindt je op de website.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Antwerpen, Design, Foodie, Meubilair, Pop-up.