Dé trend deze kerst: de sneeuwman kerstboom
© Instagram @terordktyl @fourlife04

Dé trend deze kerst: de sneeuwman kerstboom

Door Stien Vanbaelen & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Eens de kerstboom in de huiskamer staat, kan het leukste werk beginnen: de versiering. En daarvoor is Instagram altijd een dankbare inspiratiebron, zeker voor wie graag elk jaar uitpakt met een blikvanger van een kerstboom. Wil je dit jaar helemaal 'on trend' zijn wat Instagram betreft, dan moet je jouw kerstboon omtoveren tot... een sneeuwman!

Geen medium waarop trends zo’n kort leven beschoren zijn als Instagram. Met creatievelingen die elkaar wereldwijd continu net die ene stap voor proberen te zijn, vliegen trends je op de fotosite rond de oren, de ene al maffer dan de andere. Eentje die voor deze kerst onze aandacht wist te trekken, is de #snowmanchristmastree, aka je kerstboom omgetoverd tot sneeuwman.

En ja, nu horen we je al denken: say  what?! Maar geef het even, want het resultaat wist bij ons alvast een glimlach op ons gezicht te toveren. Je kerstboom zal dan misschien niet de prijs winnen van het meest stylish exemplaar, je kinderen zullen hem wel des te leuker vinden. En is dat uiteindelijk niet waar kerstmis echt om draait? Laat dus het kind in jezelf nog eens los tijdens het komende eindejaar en ga voor een boom waar je blij van wordt. Zie hier alvast wat inspiratie…

My mini family #inlovewiththem #snowmanchristmastree #2017christmas

Een bericht gedeeld door missjuwee (@missjuwee) op

And so it begins…… #snowmanchristmastree #christmasdecor

Een bericht gedeeld door bonny1970 (@bonny1970) op

Do you see a resemblance???? #walterwhitetheboxer #snowmantree

Een bericht gedeeld door Walter White (@walterwhitetheboxer) op

In een creatieve bui? Probeer het dan zeker eens uit. Hoe je deze toffe kerstbomen maakt, dat vind je hier.

Bron: www.countryliving.com

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Eindejaarsfeesten, Feestdagen, Kerstboom, Kerstmis, Sneeuwman.