In beeld: de mooiste streetstylelooks van London Fashion Week herfst-winter 2020-2021
© IMAXtree

In beeld: de mooiste streetstylelooks van London Fashion Week herfst-winter 2020-2021

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Fashion liefhebbers, voor jullie is de mooiste tijd van het jaar volop bezig. De fashion weeks, een festijn waarin we getrakteerd worden met de mooiste creaties door een tal van modehuizen. Maar niet alleen op de catwalk ... Ook op straat kunnen we nieuwe trends analyseren.

<<Lees ook – Copenhagen FW20/21: onze favoriete streetstyle looks>>

/

Fall-Winter 20/21 RTW modeweken: streetstyle

Weg van de catwalks maakt een regenachtige winter in Londen de mode nog interessanter voor de kenners – hoe meer regen, hoe meer laagjes. Hoe bepaalt mode de trends? Denk aan harige teddy jassen en forse sneakers, gelaagde breisels en oversized regenjassen. Wanneer ‘jezelf droog houden’ een prioriteit wordt, betekent dit ook dat het volume van accessoires word uitgebreid met een dynamische mix. Bovendien zit het allemaal in de details. Terwijl het prêt-à-porter-seizoen volop bezig is, willen wij graag even stilstaan én kijken welke trends we spotten op straat. Deze keer is het de beurt aan Londen! 

/

Londen in beeld

Nog tot 4 maart kunnen we genieten van het drukke modeseizoen. Londen is afgelopen … Nu is het zonnige Milaan aan de beurt.

Streetstyle for life!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Streetstyle: de modetrends gespot op New York Fashion Week herfst-winter 2020-2021

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: FW20-21, London, RTW, Streetstyle.