Soldenshoppen? Laat je rijden door de Free Shopping Bus in Brussel
© Pers

Soldenshoppen? Laat je rijden door de Free Shopping Bus in Brussel

Leestijd: 1 min

De feestdagen zitten erop en dat betekent dat de solden begonnen zijn. Onze hoofdstad heeft zich dit jaar goed voorbereid op de komst van de soldenshoppers door gratis openbaar vervoer te voorzien. Vergeet dus die parkeerboetes en dat zakken-sleuren en laat je meenemen door de Free Shopping Bus van ING en de stad Brussel.

Vanaf 3 januari 2018 kunnen we weer collectief gaan speuren naar de leukste koopjes. Om de drukte en parkeerstress tijdens deze periode te beperken, voorziet de stad Brussel gratis Shopping Bussen. Samen met ING investeerden ze in 3 elektrische bussen die nog tot mei de hele stad zullen doorkruisen. Zo kan iedereen ongestoord (én milieubewust) zijn favoriete adresjes afschuimen.

Free shopping Bus

De drie elektrische Free Shopping Bussen houden om het kwartier halte aan één van de zeven stopplaatsen. Ze voeren elke passagier in complete luxe mee naar alle hotspots van onze Belgische hoofdstad. Dankzij de Divercities-app kan je bovendien op een zeer interactieve wijze alle wijken leren kennen.

De stad op deze manier verkennen kan nog tot 31 mei 2018. Elke vrijdag en zaterdag kan je op ontdekkingstocht van 11:00 uur tot 18:00 uur en iedere eerste zondag van de maand rijden de bussen van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Free Shopping Bus

De 7 haltes zijn gesitueerd aan het centraal station, het Koningsplein 3, De Waterloolaan 57, de Grote Zavel 8, de Lombardstraat 6, de A. Dansaertstraat 99 en de hoek Bisschopsstraat. Voor alle praktische informatie kan je terecht op de website.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Free shopping bus, ING, Shopping, Solden.