Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand mei
© Emma Gelaude

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand mei

Leestijd: 2 min
In Emma's Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen. Een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient.

#1. Fashion Trend: Power Shorts

[caption id="attachment_35174" align="aligncenter" width="507"]Emma's Highlights Emma Gelaude[/caption]

“Strak in het pak kent ook een zomerse variant waarbij de broek ingeruild wordt voor een veel korter exemplaar. Een heuse trend in de jaren tachtig en nu opnieuw in volle opmars. De power shorts komen in tal van kleuren en modellen waarbij Kim Kardashian verantwoordelijk is voor de hype rond de ultra-aansluitende fietsbroek. Mijn favoriet is momenteel deze hoog getailleerde short van Silvian Heach inclusief bijpassende blazer voor een geklede, maar speelse look. Ideaal voor zomerse business afspraken.”

#2. Fashion Item: Julia June leren midi-rok

Emma's Highlights

Emma Gelaude

“Deze over-the-knee leren rok van Julia June speelt in op de ‘Matrix-trend’ en is ideaal om je outfit een boost te geven. De opvallende rode kleur zorgt voor een zomerse touch terwijl het losse en casual model van de rok een mooi evenwicht creëert. Dit item wordt sowieso een vaste waarde in mijn garderobe. Zomer én winter.
Ps: De sciencefiction-film wakkert niet enkel onze liefde aan voor het stoere materiaal. Ook de futuristische smalle zonnebrillen zijn aan een revue bezig.”

#3. Beauty Product: Dior Addict Lacquer Plump

Emma's Highlights

Emma Gelaude

“De zomer betekent voor mij het moment om naar felle lippenstift te grijpen. Snel en gemakkelijk aan te brengen, een grote impact, plus de kleuren zijn ideaal om outfits instant een zomerse touch te geven. Dior bracht een collectie met 16 verschillende tinten lipgloss uit, inclusief een plumbing effect voor vollere lippen. De #658 Starstruck in oranje-rood mét glitters is een winnaar.”

#4. Place: het dak van de Duomo

Emma's Highlights

Emma Gelaude

“De meest memorabele locatie deze maand was ongetwijfeld het dak van de Duomo. Volledig opgetrokken in witte marmer en met een fenomenaal zicht over centrum Milaan, is deze kathedraal een absolute must visit. De werken die gestart zijn in de 15e eeuw, Leonardo da Vinci was ooit de bouwheer, zijn nog altijd bezig. Maar het dak is dus sinds kort toegankelijk voor het publiek. Tip 1: neem de lift. Tip 2: als je er toch bent, boek ook een afspraak om naar The Last Supper te gaan kijken. Da Vinci’s meesterwerk hangt er namelijk binnen.”

#5. Experience: Nomige DNA skin care

Emma's Highlights

Emma Gelaude

“Al iets meer dan een maand test ik nu de producten van Nomige, een huidverzorgingslijn op basis van mijn DNA. Aan de hand van een speekseltest blijk ik hoog te scoren op huidhydratatie, maar ontdekten ze wel twee defecten in mijn genen die nefast zijn naar stevigheid toe. Rimpels dus. Slik. De op maat gemaakte crèmes spelen hier op in en vullen aan waar nodig via een slimme cocktail van peptiden.
Mijn huid voelt goed aan en oogt in balans. Geen droge plekken, noch uitbarstingen of rimpels. I’m safe for now.”
Meer info: www.nomige.com

#6. Quote: Estée Lauder

Emma's Highlights

Emma Gelaude

“Mijn favoriete quote van de maand is van Estée lauder, schoonheidskoningin en zakenvrouw achter het gelijknamige imperium. Ze zegt heel duidelijk waar het op staat. Dat als je iets wil bereiken, je jezelf geen illusies moet maken. Je moet het zelf doen. Met de nadruk op ‘doen’.”

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Emma Gelaude, Trends.