Steek je mini-me in het nieuw met Cos I Said So
©

Steek je mini-me in het nieuw met Cos I Said So

Leestijd: 1 min

Gedaan met de snoezige rompertjes, voortaan gaat jouw stoere mini-me gekleed in de urban coole kinderkleding van Cos I Said So.

Begin 2016 richtte de Antwerpse Sofie Ysewijn haar eigen kinderkledinglijn op om een andere kijk te bieden op kindermode. Je kleine kapoen hoeft niet altijd schattig te zijn, toch? Bij Cos I Said So kun je terecht voor stoere, minimalistische kinderkleding met een grappige twist.

Cos I Said So doet niet aan seizoenscollecties, dus je vindt er het hele jaar door toffe basisstuks in de tijdloze kleuren zwart, wit en grijs. Uiteraard wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe stuks en een selectie items komt in limited edition. Opdat je mini-me zich zonder zorgen kan uitleven, wordt de Cos I Said So kleding vervaardigd uit een comfortabel en kwaliteitsvol biologisch katoen. Bovendien zijn de halsopeningen gemaakt van een extra soepel materiaal wat het aan- en uitkleden makkelijker maakt. Bij de allerkleinste maatjes zijn de halsopeningen zelfs van knoopjes voorzien. Naast kinderkleding biedt het merk ook beddengoed, pyjama’s, slabbetjes, homewear, gadgets en accessoires. Ook leuk: er is een volwassenen collectie dus jij en je mini-me kunnen in dezelfde sweater de straat op!

Momenteel is de collectie beschikbaar voor kinderen tot zes jaar, maar vanaf 2017 zullen ook kinderen tot acht jaar bij Cos I Said So terecht kunnen.

De collectie is te koop in een 30-tal winkels in België en online via www.cosisaidso.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Cos I Said So, Kinderkleding, Kindermode, Mini-me, Urban cool.