Collab: I Love Mr Mittens x Wool and the Gang
©

Collab: I Love Mr Mittens x Wool and the Gang

Leestijd: 1 min

Het hippe Antwerpse breilabel I Love Mr Mittens staat garant voor stijlvol, tijdloos en duurzaam breigoed. Hun nieuwste samenwerking met het Londense handwerklabel Wool and the Gang geeft fans nu ook de mogelijkheid om enkele bestsellers helemaal zelf te maken. 

I Love Mr Mittens en Wool and the Gang lanceren samen twee exclusieve doe-het-zelf breipakketten: de Crop Cable Knit en de Cable Bomber. Zowel de sweater als de cardigan worden gebreid volgens het klassieke kabelpatroon in kwaliteitsvolle en super zachte peruviaanse wol. Het resultaat is twee stijlvolle grof gebreide truien die elke outfit dat tikkeltje extra geven.

De breipakketten bevatten voldoende wol in een kleur naar keuze, een patroon waarin alles stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd en de nodige breinaalden. Geen paniek, je hoeft geen breigenie te zijn. Wie de basics van het breien onder de knie heeft kan al aan de slag met zo’n doe-het-zelf pakket.

I Love Mr Mittens x Wool and the Gang   I Love Mr Mittens x Wool and the Gang

De Cable Bomber kit kost € 153 en de Crop Cable Knit kit kost € 135. Beide pakketten zijn verkrijgbaar via www.woolandthegang.com en www.ilovemrmittens.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Breigoed, Collab, Diy, Handwerk, I Love Mr Mittens, Wool and the Gang.