Calvin Klein Collection toont mannen- en vrouwen collectie tegelijkertijd op NYFW
©

Calvin Klein Collection toont mannen- en vrouwen collectie tegelijkertijd op NYFW

Leestijd: 1 min

De modewereld staat niet stil en het klassieke formaat van de fashion weeks ondergaat de laatste tijd veel veranderingen. Zo kondigde Calvin Klein Collection deze week aan zijn mannen- en vrouwencollecties voor het eerst samen te presenteren. 

De tijd waarin collecties worden voorgesteld een half jaar voor ze in de rekken zullen liggen en waarin mannen- en vrouwencollecties netjes gescheiden blijven is voorbij. Zo werd het see now, buy now concept, waarbij je collecties meteen van de catwalk kunt kopen, al ingevoerd. Ook stuurden verschillende modehuizen – waaronder Gucci, Burberry, Vivienne Westwood en Vetements – eerder dit jaar hun mannen- en vrouwencollecties samen de catwalk op. Raf Simons, artistiek directeur bij Calvin Klein Collection, kondigde eerder deze week aan dat ook hij tijdens de komende New York Fashion Week zijn mannen- en vrouwencollecties voor de herfst 2017 samen zal presenteren. De show vindt plaats op 10 februari om 10 uur.

Bron: www.vogue.com

Copyright openingsbeeld: Calvin Klein 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Calvin Klein Collection, Fashion week, NYFW, Raf simons.