Bloemen aan huis: dit zijn de leukste bloemenabonnementen
©

Bloemen aan huis: dit zijn de leukste bloemenabonnementen

Leestijd: 1 min

De lente is officieel in het land en dat gaat hand in hand met de zon die - er eindelijk - doorkomt en een fris lentesfeertje. Wat daarbij helpt? Bloemen. Voor een mooi boeket moet je tegenwoordig niet meer de deur uit: dit zijn de leukste bloemenabonnementen. 

/

Tilia

Tilia heeft als missie om het kopen van bloemen voor jezelf te bevorderen en te normaliseren. Het bedrijf wil afstappen van het idee dat bloemen alleen geschikt zijn voor speciale gelegenheden, en in plaats daarvan streven ze ernaar om een vrolijke en kleurrijke sfeer te brengen in de dagelijkse routine. Tilia onderscheidt zich door flexibele leveringen, luxe verpakkingen die een echt cadeaumoment creëren, en een stijl die specifiek is ontworpen voor en door vrouwen.

Met een creditsysteem biedt Tilia bloemenabonnementen aan om op een makkelijke manier in de bloemen te zetten. Letterlijk en figuurlijk. Gedurende een periode van 18 maanden plan je zelf in waar je bloemen geleverd worden. Elk boeket kan bij wijze van spreken geleverd worden op een ander adres.

Meer info vind je hier.

/

Bloomon

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door bloomon (@bloomon.be)

Deze heeft haast geen introductie meer nodig. Wil je een grote eyecatcher of liever een stijlvol subtiel stukje, het kan bij Bloomon allemaal én aangepast aan jouw wensen. Zo kies je zelf hoeveel ze leveren en wanneer. Nog een leuk nieuwtje bij dit bloemenabonnement: de online bloemist bloomon mag zich sinds kort B Corp™ noemen. B Corp moet voldoen aan hoge, geverifieerde normen op het gebied van sociale- en milieu-impact, accountability en transparantie.

De online bloemist gebruikt bovendien een carbon footprint per bloemsteel om met een zo laag mogelijke impact bloemen in te kopen. Het is ook lid van het Floriculture Sustainability Initiative (FSI), een samenwerkingsverband van verschillende spelers in de bloemensector en NGO’s zoals het WNF. Samen werken ze aan een duurzame bloemensector wat betekent dat bloomon zoveel mogelijk bloemen inkoopt die voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van milieubescherming, arbeidsomstandigheden en landbouwpraktijken (GAP). Zo is recent een 100% Fairtrade boeket aan de collectie toegevoegd ter viering van het behaalde B Corp certificaat.

Meer info vind je hier.

/

Hi! Blom

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hi! Blom (@hi_blom)


Op zoek naar een flexibel bloemenabonnement dat bij jou thuis wordt bezorgd? Bij Hi! Blom hebben ze zeker een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Geniet van dagverse snijbloemen van de hoogste kwaliteit, met volledige flexibiliteit en altijd gratis en stipte levering. Of je nu houdt van een klassiek boeket of een trendy veldboeket, ze hebben het allemaal. En het beste van alles? Elk boeket, groot of klein, wordt met zorg samengesteld en persoonlijk bij jou thuis afgeleverd.

Meer info vind je hier.

Lees ook: Recept: deze pesto-eieren van TikTok wil je proberen

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.