Binnenkijken bij Maison Aqueduc: 3 ideeën voor het interieur
©

Binnenkijken bij Maison Aqueduc: 3 ideeën voor het interieur

Leestijd: 1 min

Maison Aqueduc, het nieuwe pareltje van het appart-hotel concept van Charles' Home, lijkt recht uit een woonmagazine te komen. Het huis, gesitueerd in de Kastelijn buurt in Brussel, ademt een elegante maar huiselijke sfeer in een hedendaags interieur. Wij spotten enkele items die niet zouden misstaan in ons eigen interieur. 

1. De massief houten eettafel

De houten tafel is tijdloos en geeft een ruimte meteen een warme uitstraling. Kies voor een robuust exemplaar met strakke lijnen voor een moderne loft look. Wie het zich kan permitteren, kan een tafel op maat laten maken zodat hij perfect in je interieur past en volledig aan je wensen voldoet.

2. Het theatergordijn

Ideaal om een grote open ruimte in meerdere kamers op te splitsen. Wanneer je een groot gordijn op een meter van een muur bevestigt, kan hij ook dienst doen als dressing, wat je meteen een pak geld bespaart.

3. Mix & match van texturen

In de mode kennen we de mix & match trend al langer dan vandaag, maar nu trekken we hem ook door tot in ons interieur. Combineer verschillende texturen met elkaar zoals te zien is in het Maison Aqueduc: het witte bedlinnen met honingraat effect, de fluwelen zitbank,  het langharige tapijt, de gehaakte poefs. Steeds opnieuw een verrassing voor het oog!

Aqueduc is het zesde huis van het Charles’ Home project. Het bevat in totaal 4 appartementen waarvan 1 studio, te huur vanaf € 150/nacht. www.charleshome.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Brussel, Charle's Home, Deco, Design, Interieur, Maison Aqueduc.