Crush of the Day: De nieuwe Stature behangcollectie van Eijffinger
© Eijffinger

Crush of the Day: De nieuwe Stature behangcollectie van Eijffinger

Leestijd: 1 min

Geen deco-item zo handig als behangpapier om je saaie, oude muur in een halve dag een make-over te geven. En de nieuwe Stature collectie van Eijffinger geeft wel heel veel zin om die lange houten plooitafel, kwasten en emmers vol lijm boven te halen!

Een stoer blokdesign met 3D-effect in millenial pink of een antiek aandoend grijzig groen. Eigenzinnig damast in bordeaux, bosgroen, celadon en oudblauw. Zachte, geometrische patronen die al lijken af te slijten van de betonnen onderlaag die erachter schuilt; de nieuwe collectie behangpapier van Eijffinger is verrassend maar oh zo mooi.

Eijffinger is bij onze Noorderburen absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen, en één blik op de nieuwe Stature behangcollectie volstaat om te weten waarom. Ingetogen, chic en geraffineerd, maar met een stoere noot die jouw muur net dat kleine beetje extra edge geeft. Wij zijn fan.

Ontdek een deel van de collectie alvast in de onderstaande fotogalerij.

‘Stature’ behangcollectie van Eijffinger, verkrijgbaar vanaf 25 januari 2018. Meer info over Eijffinger en de behangcollecties vind je op www.eijffinger.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Behang, Behangpapier, Decoratie, Eijffinger, Muurdecoratie.