Antwerpse lunchbar verovert Instagram met aapjesbehang
©

Antwerpse lunchbar verovert Instagram met aapjesbehang

Leestijd: 1 min

Scrollend door Instagram bleef onze duim twee keer haperen op een uitnodigende interieurfoto. Wat doen die vrolijke aapjes tegen de muur? Bij het doorklikken, landen we in een splinternieuwe lunchzaak in Antwerpen.

De term “urban jungle” lijkt wel uitgevonden voor Basiel Food, met het speelse oerwoud-behangpapier aan de muren, de rotan stoelen en de lampen in bladervorm. Bezielster Laetitia Convent verklaart:

“Voor het interieur ben ik vertrokken van het jungle behangpapier om zo de look and feel van de zaak verder uit te werken. Samen met mijn mama en stijlgoeroe Caroline Van Thillo vonden we het belangrijk een toffe vibe te creëren zonder dat het too much is. Door het gebruik van natuurlijke materialen, veel groen en echte planten is het een knus toevluchtsoord geworden om te ontsnappen aan de hectiek van de stad”.

Ontsnappen en ontspannen kan je er niet alleen ’s middags, ook ’s morgens of in de namiddag. Start de dag met een acaï bowl, haal ’s middags een boterham met een gezonde spread af en spring in de namiddag binnen voor een stuk vers bananenbrood.

Benieuwd waar het behangpapier vandaan komt? 

Zelf wat jungle fever in huis halen? In de foodbar kan je een leuke collectie jungle homewear van Catchii kopen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par basielfood (@basielfood) le

Praktisch: 

Maandag tot en met vrijdag open tussen 7u30 en 15u.
Zaterdag en zondag gesloten.
Uitbreidingstraat 2
2600 Antwerpen-Berchem

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Antwerpen, Basiel, Healthy food, Hotspot, Lunch.