Deze onverwachte bikini trend wint aan populariteit
© Triangl

Deze onverwachte bikini trend wint aan populariteit

Leestijd: 1 min

Met de zomer op haar heetst, tekent een nieuwe bikini trend zich af. De zwemrok en -short maken furore op menig strand. Hier shop je de trend.

Zowel de minirok als de hotpants bevestigden het voorbije jaar hun cultstatus. Nu lijkt de trend zich ook uit te breiden naar zwemkledij. Berg die pareo’s en sarongs dus maar op en kies deze zomer voor een ingebouwde cover-up.

De zwemrok en -short zijn vaak piepklein en gemaakt uit badstof. Ze matchen met een bijpassende bikinitop maar kunnen evengoed met een gewone top worden gedragen. Waag jij je deze zomer ook aan deze veelzijdige trend?

Shop de laatste bikini trend

Zoals bij elke bikini trend, vind je de zwemrok en -short momenteel in vrijwel elke kleur en print onder de zon. Van de kleurrijke exemplaren bij het Australische Triangl tot de multifunctionele en bovendien omkeerbare zwemrok/top van het Spaanse Susmies, wij sluiten deze bikini trend met alle liefde in ons hart. En dan is er nog de droomcollab tussen favorieten Djerf Avenue en Frankies Bikinis.

Lees ook: Zo kan je een glimmend gezicht vermijden, zelfs op de warmste dagen, Shoppen: de ultieme musthaves voor festivals deze zomer, 5 mythes over zonnebescherming die je nog steeds gelooft.

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Bikini, Trends, Zwemkledij.