Stralende huid: tips van een visagiste en beautyaddicts

stralende huid
©Shutterstock

Een stralende huid is al wat de klok slaat. Glanzende make-uppaletten gaan als zoete broodjes over de toonbank, maar doseren is de boodschap. Met deze tips van een visagiste en de beautyaddicts van Planet Parfum is die mooie, glowy skin binnen handbereik.

‘Natuurlijk’ met een twist

De glowy look op een mooie manier toepassen is een kunst. Zo is het niet de bedoeling om de huid volledig naturel te laten, maar ook niet om haar van een hele paillettenregen te voorzien. Een mooie, stralende huid is immers het mooist wanneer ze van nature straalt. Je huid goed verzorgen aan de hand van verschillende stappen is de basis, en een goede hydratatie is een absolute must.

3 Tips voor een stralende huid van visagiste Anne Lallemand

1. Een goede basis

Om het licht te kunnen reflecteren moet het huidoppervlak zo glad mogelijk zijn. Daarvoor kan je de huid zachtjes exfoliëren, wat meteen ook roodheid voorkomt (allesbehalve glowy!).

2. Ode aan het masker

De kortste weg richting een stralende huid is nog steeds een masker boordevol hydraterende ingrediënten die het natuurlijke éclat van de huid boosten.

3. Keep it light

Doseren is de boodschap. Daarom is het belangrijk precies en voorzichtig te werk te gaan en in stapjes extra product toe te voegen. Alleen zo kan je vermijden dat bepaalde delen van je gezicht te veel gaan glanzen, te licht zijn of te veel product dragen.

Tags: Foundation, Glowy, Highlighter, Make-up, Planet Parfum, Scrubben, Stralende huid.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures