Deze maand: jouw Marie Claire abonnement + een serum Hydra Revive Treatment van Bella Aura voor slechts €29,80

marieclaire_abo_1909_1050x550_nl

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik. Ontvang 12 nummers en een bijzonder doeltreffend serum van Bella Aura (waarde €109) voor slechts €29,80.

Natuurlijke magie

Toen de Canadees-Marokkaanse Jasmine Jones geconfronteerd werd met huidproblemen, besloot ze haar eigen beautylijn op te starten. Ze liet zich inspireren door de beauty elixirs van Berbers en verdiepte zich in de eeuwenoude kennis van de Chinese kruidengeneeskunde. Ze stapte naar een Zwitsers laboratorium, dat meer dan vijf jaar werkte aan de eerste ‘core collectie’. Haar eisen waren niet min: de producten moesten meerdere actieve werkingen hebben, 100% natuurlijk zijn en tot slot ook nog eens cruelty free.

Het resultaat mag er zijn: 5 topproducten die elk niet één maar wel zes tot acht werkzame bestanddelen bevatten.
Dit serum is de winnaar van de EARTH DAY BEAUTY AWARDS – BEST HYDRATION TREATMENT (Canada, 2019).

Yasmine Jones – Oprichter van Bella Aura
Jarenlang ging Yasmine Jones overal ter wereld op zoek naar oude, heilzame ingrediënten die goed waren voor geest en lichaam. Wanneer ze overtuigd was van hun werking, creëerde ze Bella Aura. Met deze producten wil de gepassioneerde Yasmine jou centraal stellen: voel je mooi, gewaardeerd en in je kracht.

 

Abonneren? Snel en simpel

Dankzij dit beperkte aanbod geniet je van 50% korting op een jaarabonnement op Marie Claire België en krijg je er gratis een uitzonderlijk serum van Bella Aura (waarde €109). Dit aanbod is geldig tot 17 september 2019, zolang de voorraad strekt.

Vragen? Contacteer ons op 02 352 80 66 of mail naar abo@marieclaire.be

| | | |
Tags: Abonnement, Beauty, Bella aura, Serum, Skincare.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures