Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + Huile Prodigieuse Riche van Nuxe voor € 37,80

abo_article_nuxe_cover_1050x550_nl

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg de Huile Prodigieuse Riche van Nuxe cadeau.

NUXE, de Franse pionier van de natuurlijke cosmetica, verrijkt zijn mythisch gamma Prodigieuse® met ‘Riche’, een nieuwe verstuifbare olie. Speciaal ontworpen om de meest droge huid diepgaand te hydrateren, biedt deze multifunctionele olie een intense voeding voor haar, gelaat en lichaam. De natuurlijke cocktail van zorgvuldig uitgekozen plantaardige oliën en de unieke, niet-vette textuur zonder siliconen, voedt, herstelt en verzacht. L’Huile Prodigieuse® Riche betovert met een verslavende geur en is perfect geschikt voor vrouwen met een zeer droge huid, op zoek naar ultiem comfort.

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire België en ontvang je gratis de Huile Prodigieuse® Riche van Nuxe t.w.v. € 33,50. Dit aanbod is geldig t.e.m. 20 februari 2018 en zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie, contacteer ons per mail via abo@marieclaire.be. 

| | | |
Tags: Abonnement, Huile Prodigieuse, Magazine, Marie Claire België, Nuxe.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures