De 7 leukste nieuwe films en series op Netflix in augustus
© Shutterstock

De 7 leukste nieuwe films en series op Netflix in augustus

Door Emma Verbeke
Leestijd: 3 min

Je zou het niet altijd zeggen wanneer je door het venster naar buiten kijkt, maar het is nog steeds volop zomervakantie. Gelukkig is er altijd Netflix wanneer het buiten zo'n weer is dat zelfs de kat zich bedenkt eens de deur opengaat. Ook deze maand heeft de streamingdienst heel wat leuks voor jou in petto. Dit zijn enkele van onze favorieten.

1. The Mist

Fans van de populaire horrorauteur Stephen King zitten er al een tijdje op te wachten: de televisieserie gebaseerd op het gelijknamige kortverhaal. The Mist werd eerder al verfilmd, maar dat was geen groot succes. Netwerk Spike brengt het boek nu opnieuw naar de televisie, maar het verhaal werd hier en daar aangepast.

Zo speelt in het boek het volledige verhaal zich af in een supermarkt, maar dat zou nogal saai ogen in een tiendelige serie. The Mist belooft geen typische monsterserie te worden, maar een diepgaande psychologische serie over angst. De trailer ziet er alvast erg veelbelovend uit!

There’s something out here. See the latest trailer at themist.spike.com or click the link in our bio. #TheMist

Een bericht gedeeld door The Mist On Spike (@themist) op

/

2. The Defenders

Deze maand verschijnt ook het eerste seizoen van de langverwachte Marvel serie The Defenders. In de serie worden superhelden Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage en Iron Fist samengebracht om de strijd aan te gaan tegen het kwaad. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen die boordevol spanning en actie zitten.

BREAKING: #TheDefenders trailer has been released!

Een bericht gedeeld door The Defenders (@the.defenders) op

/

3. Death Note

Ook de televisieserie Death Note gaat deze maand in première op Netflix. De serie, gebaseerd op een Japanse mangareeks, gaat over een tiener die een bovennatuurlijk boek vindt. Met het boek kan hij mensen laten sterven door simpelweg hun naam erin te schrijven. De cast van Death Note bestaat onder andere uit Natt Wolf, William Dafoe en Margaret Qually.

ITS HERE!!! the 1st trailer for #DeathNote #horror #scary #thriller #watch #like #share #trend #netflix

Een bericht gedeeld door Death Note (@deathnotenetflix) op

/

4. That ’70s Show

De Amerikaanse sitcom That ’70s Show is een van de populairste en bekendste comedyseries aller tijden. Het is ook de serie waarin de jonge Mila Kunis haar toekomstige man Ashton Kutcher leerde kennen. In augustus zet Netflix alle acht seizoenen online, zodat je alle 200 afleveringen in een stuk kan bingewatchen. Ideaal voor wanneer het de hele dag regent!

/

5. Vaiana

Er verschijnen ook heel wat leuke films in augustus. De populaire Disneyfilm Vaiana kan je al enkele dagen bekijken. In de film gaat de heldhaftige Vaiana samen met halfgod Maui op avontuur om haar volk van de ondergang te redden. Een leuke film die bewijst dat animatiefilms niet enkel voor kleine kinderen zijn.

/

6. Icarus

Deze maand kan je ook de bekroonde documentaire Icarus bekijken op Netflix. Icarus is een van de duurste documentaires ooit. De serie legt op een interessante manier het dopinggebruik in Rusland bloot. Het is een omstreden thema, want vele Russische atleten mochten door het schandaal niet deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio. Niet te missen dus!

/
 7. Rogue One: A Star Wars Story

Ook Star Wars fans mogen zich deze maand verheugen. Rogue One verschijnt namelijk deze maand nog op Netflix. De film is het eerste deel van de prequeltrilogie van Star Wars en werd erg positief onthaald.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Augustus, Netflix.