De beste nieuwe films en series op Netflix in april
© Shutterstock

De beste nieuwe films en series op Netflix in april

Leestijd: 2 min

Het is één april en dat betekent dat we opnieuw heel wat nieuws mogen verwachten op de bekende streamingdienst Netflix. In april zijn maar liefst 200 nieuwe titels aangekondigd, waaronder verschillende filmreeksen en heel wat spannende series. Dit zijn de films en series waar wij het meest naar uitkijken!

La Casa De Papel – seizoen 2

De Spaans serie La Casa De Papel is de hitserie van het moment op Netflix. De serie gaat over een groep van acht criminelen die samen de Koninklijke Munt van Spanje bezetten en zo dé ultieme overval willen plegen. Het eerste seizoen was een achtbaan van emoties en eindigde met een enorme cliffhanger. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want op 6 april komt het volledige tweede seizoen online.


/

Lost in Space

Op 13 april wordt het eerste seizoen van Lost in Space gelanceerd op Netflix. Het is een sciencefictionserie gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60. Lost in Space vertelt het verhaal van de familie Robinson die met hun ruimteschip crashen op een onbekende planeet. Samen moet het gezin kunnen overleven in de vreemde omgeving.

De lifestyle video van vandaag :
Waarheen in oktober Onze 6 favoriete bestemmingen
/

The alienist

The alienist is een spannende misdaadserie gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Caleb Carr. De serie speelt zich af rond de jaren 1890 in New York City. Er wordt een team met detectives samengesteld om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar die straatkinderen vermoord. In de serie schitteren onder andere Dakota Fanning en Luke Evans. Je kan The alienist vanaf 19 april bekijken op Netflix.

/

The 100 – seizoen 5

Na meer dan een jaar wachten kunnen we eindelijk het vervolg ontdekken van de spannende serie The 100. In de post-apocalyptische wereld van The 100 leefden de overlevende mensen in een ruimteschip. Een groep van honderd delinquente jongeren werd teruggestuurd naar Aarde om te testen of de planeet opnieuw leefbaar is. Eenmaal aangekomen blijken er toch nog overlevenden te zijn op aarde. Het vierde seizoen eindigde op een gigantische cliffhanger, maar gelukkig kunnen we vanaf 30 april genieten van het spannende vervolg.

/

6 Balloons

In april mogen we ook heel wat nieuwe films verwachten op Netflix. Vanaf 6 april kan je de dramafilm 6 Balloons bekijken op de populaire streamingdienst. 6 balloons gaat over de moeilijke band tussen de heroïneverslaafde Seth en zijn zus Kathie die de moeilijke taak op zich neemt om te zorgen voor haar verslaafde broer en zijn dochtertje. De hele film lang speelt zich af tijdens een ellenlange autorit vol frustraties en goede bedoelingen.

/

The Bourne trilogie

Vanaf 1 april lanceert Netflix de volledige Bourne trilogie. De populaire actiefilms gaan over de fictieve Jason Bourne (gespeeld door Matt Damon), een CIA-huurmoordenaar die worstelt met extreem geheugenverlies. De drie films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robert Ludlum. De trilogie is ideaal voor een spannende filmavond!

/

Monty Python trilogie

Fans van komedie mogen zich in april verwachten aan drie films van Monty Python. De absurde humor van de Britse komieken komt eindelijk op Netflix, zodat ook de nieuwe generaties kunnen kennismaken met de klassieke films. In de onderstaande video kan je al enkele van Monty Pythons beste momenten ontdekken. Bereid je alvast voor op een avond vol vreemde gebeurtenissen en heel veel gelach!

/

The Week Of

Nog meer humor krijgen we dankzij de nieuwe film The Week Of. De film werd geschreven door Adam Sandler en maakt deel uit van de eerste deal tussen Netflix en de scenarioschrijver. Sandler neemt zelf ook de hoofdrol op in de film en hij zal schitteren naast onder andere Chris Rock, Steve Buscemi en Rachel Dratch. De film speelt zich af de week voor een trouwfeest van een jong koppel en gaat over de voorbereidingen van de ouders van het toekomstige echtpaar. Je kan The week of vanaf 27 april bekijken op Netflix.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: La Casa de Papel, Netflix, Netflix april, The 100.