Een heel jaar Marie Claire België voor € 37,80 + gratis oorbellen van Jukserei!

door Marie Claire
abo_cover_1050x550px_0818_nl2

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een paar oorbellen (naar keuze in zilver of zilver in goudplaqué) van Jukserei cadeau.

Tijdloos Scandinavisch design

De Deense Chanette Anderson werkte al jaren in de mode-industrie, toen ze in 2012 Jukserei lanceerde. Het merk, met thuisbasis Berlijn, maakt deel uit van de Slow Fashion-beweging. De tijdloze juwelen die je in elk seizoen kan dragen, worden in Italië gemaakt in een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in verfijnd handwerk. Chanette en haar designteam laten zich inspireren door de passie en intuïtie van de ontwerpster, die de vrouwelijkheid en natuurlijke schoonheid van elke vrouw, ongeacht haar leeftijd, wil benadrukken. De Eclipse-oorbellen met hun discreet, modern en elegant design zijn verkrijgbaar in zilver of in 24 karaats goudplaqué. Ze maken deel uit van de Stellar-collectie. Geïnspireerd op de kosmos, geeft ze elke outfit een zacht vrouwelijke toets. Alle sieraden zijn gegarandeerd nikkel-, lood- en cadmiumvrij en zijn gemaakt van puur sterlingzilver.

Interesse? Abonneer je hier!

Met dit tijdelijke aanbod krijg je 30% korting op een jaarabonnement op Marie Claire België (t.w.v. € 54) en ontvang je gratis een paar oorbellen van Jukserei in sterlingzilver 925 of in sterlingzilver 24 karaats goudplaqué (t.w.v. € 50) voor maar € 37,80.

Dit aanbod is geldig tot en met 21 augustus 2018 en zolang de voorraad strekt. Heb je nog vragen? Contacteer ons op 02 352 80 66 of mail naar abo@marieclaire.be.

| | | |
Tags: Abonnement, Abonnementen aanbieding, JUKSEREI, Juwelen trends, Marie Claire.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures