Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + een dag- en een nachtcrème van Estelle & Thild voor € 37,80

door Marie Claire
abo_article_estellethild_cover_1050x550_NL
©Presse

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een dag- en een nachtcrème van Estelle & Thild cadeau.

Estelle & Thild, in 2007 opgericht door Pernilla Rönnberg, is een typisch voorbeeld van de nieuwe generatie huidverzorgings­producten, die bewust kiest voor duurzaam, biologisch en gezond. Pernilla werkte oorspronkelijk in de traditionele cosmetica-industrie maar werd zich bewust van de enorme hoeveelheid chemische stoffen die met ons dagelijks huidverzorgingsritueel verbonden zijn. Omdat ze meer en meer begon na te denken over de wereld waarin haar dochters Estelle en Mathilde zouden opgroeien, besloot ze zich in te zetten voor een duurzaam project dat het verschil kon maken.

Nu biedt Estelle & Thild de verbruikster een hele reeks biologische huidverzorgingsproducten die geenszins moeten inboeten aan effect, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De Biohydrate-serie kreeg het EcoCert-certificaat. De producten zijn verrijkt met hyaluronzuur en bevatten roze pomelo en zoethout. Ze zijn geschikt voor elk huidtype en maken de huid niet alleen mooi, maar bezorgen de gebruikster ook een goed gevoel. Estelle & Thild is verkrijgbaar bij Planet Parfum. 

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire en ontvang je gratis een set van twee producten van het merk Estelle & Thild bestaande uit een dag- en een nachtcrème uit de Biohydrate-lijn (t.w.v. € 52) voor maar € 37,80.

Dit aanbod is geldig t.e.m. 22 mei 2018 en zolang de voorraad strekt.

| | | |
Tags: Abonnement, Dagcrème, Estelle & Thild, Marie Claire België, Nachtcrème.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures