Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + 1 set van Dr. Hauschka voor lippen en teint voor € 29,70

marieclaire_drhauschka_1050x550_nl_vok

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een Dr. Haushka-set voor lippen en teint (ter waarde van €51,75) cadeau. 

Natuurlijk het beste

Dr. Hauschka staat voor de hoogste kwaliteit in natuurzuivere cosmetica, al sinds 1967 gingen zij ervan uit dat het lichaam ons belangrijkste orgaan is en ging daarom op zoek naar de allerbeste productiemethode om verzorgingsproducten voor ons gezicht en lichaam. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de beste verzorging voor jou, maar ook voor de wereld. Zo worden alle ingrediënten op fairtrade, biologische, vaak zelfs bio-dynamische wijze, verkregen en wordt er nooit op dieren getest. Het spreekt voor zich dat alle producten vrij zijn van parabenen, siliconen, PEG’s, minerale oliën of synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Na meer dan vijftig jaar op de markt heeft het gamma zijn efficiëntie bewezen. Niet voor niets gelooft Dr. Hauschka dat ieder mens behoefte heeft aan innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Interesse? Abonneer je hier!

Dit beperkte aanbod geeft 45% korting op een jaarabonnement op Marie Claire België en een gratis geschenk: de set voor lippen en teint van Dr. Hauschka. Dit aanbod is geldig t.e.m. 18 december 2018 en zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie, contacteer ons per mail via abo@marieclaire.be

| | | |
Tags: Beauty, Dr.Hauschka, Verzorging.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures