Dit zijn de must see films en series op Netflix in juli
© Shutterstock

Dit zijn de must see films en series op Netflix in juli

Leestijd: 2 min

De maand juli is aangebroken. Dat wil niet alleen zeggen dat het officieel zomervakantie is, maar ook dat Netflix opnieuw heel wat nieuwigheden toevoegt aan zijn assortiment. We mogen deze maand alvast heel wat leuks verwachten op de streamingdienst. Dit zijn onze favorieten!

Orange is the new black – seizoen 6

Na een lang jaar vol ongeduld kunnen we eindelijk ontdekken hoe het verhaal van onze favoriete Litchfield gevangen verdergaat. Er is nog weinig bekend over het nieuwe seizoen, maar een ding is zeker: de serie zal zich niet langer afspelen in Litchfield. Na de cliffhanger van vorig seizoen zijn we dubbel zo benieuwd!

/

Good girls – seizoen 1

Good girls is een komische dramaserie over drie wanhopige moeders. Ze besluiten om het heft in eigen handen te nemen om hun situatie te verbeteren. De brave huismoeders plannen een overval, met alle hilarische gevolgen van dien. De reeks werd eerder al uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC en daar werd de serie goed ontvangen.

/

Suits – seizoen 6

Fans van de populaire advocatenserie Suits kunnen eindelijk genieten van het zesde seizoen. Op 13 juli verschijnt het op een-na-laatste seizoen met Meghan Markle als Rachel Zane op Netflix. Het vijfde seizoen eindigde op een ongelooflijk spannende cliffhanger. Het wachten is nu eindelijk bijna voorbij!

/

Roman empire: reign of bloods – seizoen 1

Roman empire: reign of bloods is een historische documentaireserie van Netflix. De serie vertelt het verhaal van Commodus, de keizer die zorgde voor de val van Rome. De echte geschiedenis van het Romeinse keizerrijk is bijna even dramatisch als een aflevering van Game of Thrones. Verwacht je aan heel veel drama, verraad en geweld. De serie wordt bovendien aan elkaar gepraat door Sean Bean, die we kennen uit Game of Thrones en Lord of the rings.

/

The fast and the furious

Op 1 juli voegt Netflix alle The fast and the furious films toe aan hun aanbod. Het is een reeks actiefilms over illegale straatraces en andere criminele activiteiten. Er zijn in totaal acht films gemaakt van de populaire franchisereeks. De hoofdrollen in de films worden vertolkt door Vin Diesel en Paul Walker, die in 2013 overleed in een verkeersongeval.

/

Breakfast at Tiffany’s

Vanaf juli kan je opnieuw genieten van de klassieker Breakfast at Tiffany’s. De Amerikaanse dramafilm vertelt het verhaal van Holly Golightly, gespeeld door Audrey Hepburn. Ze speelt een aantrekkelijke vrouw die zich laat onderhouden door verschillende rijke mannen. Zonder dat ze het beseft, gebruikt een van de mannen haar om boodschappen door te geven aan een crimineel. Daarnaast wordt ze ook verliefd op Paul, maar hij is niet bepaald rijk te noemen. Een niet te missen klassieker!

/

How it ends

How it ends is de nieuwste poging van Netflix op een succesvolle film. De film volgt twee mannen, gespeeld door Theo James en Forest Whitaker, die terecht zijn gekomen in een apocalyps. De wereld wordt getroffen door aardbevingen, de stroom valt uit en communicatie wordt onmogelijk. Bovendien doet de overheid ook erg mysterieus, waardoor niemand weet wat er aan de hand is. Will (gespeeld door Theo James) gaat samen met zijn schoonvader op zoek naar zijn zwangere vrouw, die zich aan de andere kant van Amerika bevindt.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix 2018, Netflix juli.