Een heel jaar Marie Claire België voor € 37,80 + een aankoopbon van €50 van Casa

marieclaire_casa_1050x550_nl

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een aankoopbon van €50 te gebruiken in een Casa-winkel naar keuze.

Laat je inspireren

Al 40 jaar fleurt Casa, de Belgische interieurwinkelketen, je huis en je terras op met feelgoodcollecties vol hebbedingen. Zoek je leuke manieren om te verlichten of andere decoratie-items voor je eetkamer, woonkamer, badkamer of keuken? Op www.casa.com kan je naar hartenlust inspiratie opdoen. De collecties zijn telkens mee met de laatste trends en er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van modern of klassiek. Shoppen kan online, maar wie zijn items liever eerst in levenden lijve inspecteert, kan natuurlijk
ook altijd in de dichtstbijzijnde Casa-winkel terecht.

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij dit tijdelijke aanbod geniet je van 30% korting op een jaarabonnement van Marie Claire België en ontvang je een aankoopbon ter waarde van 50 euro geldig voor alle collecties in de Belgische Casa-winkel van jouw keuze.

Alle informatie en voorwaarden zijn te vinden op marieclaire.be/nl/casa. Dit aanbod is geldig tot en met 23 oktober 2018 en zolang de voorraad strekt.

Heb je nog vragen? Contacteer ons op 02 352 80 66 of mail naar abo@marieclaire.be.

| | | |
Tags: Abonnement, Casa, Marie Claire.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures