Bij deze seksstandjes staat vrouwelijk genot centraal
©

Bij deze seksstandjes staat vrouwelijk genot centraal

Door Lore Ginneberg
Leestijd: 1 min

Kan jouw seksleven wel wat pikante saus gebruiken? Bij deze vijf seksstandjes staat het orgasme van de vrouw centraal, zodat jíj als eerste klaarkomt. Veel plezier!

/

De G-spot positie

Zoals de naam verraadt, is dit standje ideaal voor stimulatie van de G-spot. Door je verhoogde rug kan je dieper gepenetreerd worden dan bij de missionarishouding. Als deze positie te zwaar voelt voor je rug, kan je altijd kussens en dekens gebruiken ter ondersteuning. En intussen heb jij jouw handen vrij om te doen wat je wilt…

De launch pad

Deze variatie op de missionarishouding zorgt voor meer plezier bij jou én je partner, want naast een diepere penetratie wordt jouw clitoris beter gestimuleerd door de bewegingen. Bonuspunt: deze houding vraagt weinig inspanning. Achteroverleunen en genieten is de boodschap!

/

Lepeltje-lepeltje

Lepelen of spoonen is een makkelijke, maar intieme positie voor fans van knuffelseks. Toch is de lepelhouding ook opwindend, want zowel jij als je partner hebben de handen vrij voor extra stimulatie van je clitoris en borsten.

In your face

Deze positie, ook wel face-sitting, is zowat de meest stimulerende houding voor vrouwen. Niet alleen ligt de focus volledig op jouw genot, jij hebt ook de touwtjes in handen. Kies de hoek, bepaal de houding en laat je verwennen.

/

De lotus

Deze positie is ideaal voor dolverliefde koppeltjes die elkaar geen seconde willen loslaten. Bij de klassieke lotushouding wikkel je jouw benen rond de middel van je partner, maar deze upgrade zorgt voor een nòg intiemer gevoel. Hierbij heb je alle ruimte om aanbeden te worden, wat wil je nog meer?

Lees ook: Deze tien seksstandjes zijn het populairst onder Belgen, Een seksuologe verklapt het advies dat ze zelf toepast tussen de lakens & Pijn tijdens de seks: 7 mogelijke oorzaken en oplossingen.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Seks, Seksstandjes.