Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + Acqua Colonia van 4711 voor € 37,80

abo_article_acquacolonia_cover_1050x550_NL

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg de Acqua Colonia Witte Perzik & Koriander van 4711 cadeau.

Sinds 1794 siert de wereldberoemde Acqua Colonia menig nachtkastje. De legende wil dat Wilhelm Mühlens het recept kreeg van een monnik als huwelijksgeschenk. Dat recept is trouwens tot op vandaag een goed bewaard geheim. Nu, bijna 225 jaar later, breidt het gamma zich uit. Acqua Colonia combineert het verfrissende effect van Eau de Cologne met een verrassend nieuw element. Zo is de nieuwe White Peach & Coriander een geschenk in deze hectische tijden. Witte perzik en koriander functioneren als een echte stress reliever voor drukke dagen. En ook de vernieuwde, vertrouwde flacon is een streling voor het oog met een modern retrodesign en een reliëfdecor als blikvanger. Ervaar zorgeloos genot dankzij een vleugje van deze inspirerende geurcombinatie.

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire België en ontvang je gratis de Acqua Colonia Witte Perzik & Koriander van 4711 t.w.v. € 41. Dit aanbod is geldig t.e.m. 21 maart 2018 en zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie, contacteer ons per mail via abo@marieclaire.be. 

| | | |
Tags: Acqua Colonia 4711, Marie Claire België, Parfum.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures